… pergetőbottal és horgászkajakkal

Nyári peca a Dráván (FullHD)

Tomi szezonzáró drávai kuttyogatásra invitált, és hát az ilyen csábításnak nehéz ellenállni. Olyan szinten felkeltette az érdeklődésemet, hogy az UL csalikat is otthon hagytam Pécsen, de még monofilból is csak valami sodron merevségű 0,19 körülit vittem magammal.

Image2

Volt is szenvedés a kölcsön Kenarttal. Minden dobott méterért megszenvedtem. (Érdemes megnézni, hogy Tomi mennyivel könnyebben pöcögtette a kis wobblereket a fák alá a nanofillel).

Tomi saját építésű hajója igencsak patent. Mondhatni full extrás. Dobozolás két oldalt, kilépő az orrban, rejtett akksi és fedélzeti felfogatás a radarnak (ami aznap nem volt velünk), robbanó és elektromos motor. Ami szem-szájnak ingere. A nagy luxusban dőzsölve akkora kuplerájt rendeztünk, hogy öröm volt visszanézni. Persze annál nagyobb gondot okozott peca közben, hogy megússzuk bottörés nélkül.

Noh, de vissza a harcsákhoz. Tomi több helyet is végigütött, és mint jó vendéglátó, még azt is eltűrte, hogy amíg ő fel próbált varázsolni egy bajszost a fenékről, addig én habosra vertem a vizet balinok után kutatva.

Persze volt olyan szakasz, ahol mindketten pergettünk, de a fő attrakció mégis csak a nyálkás zsinór lett volna. Azért csak volna, mert azt a két nyamvadt (már amennyiben a felvétel alapján annak nevezhető) kapást is elszerencsétlenkedtük. Mindegy, aznap a kamerának szerepeltek a halak 🙂

Érdekességként: ahol a két harcsa kapás volt, többször is átcsorogtunk, pergettünk, gumihalaztunk, poppereztünk, kuttyogattunk. Hogy aztán közel másfél óra izzadságszag után jelentkezzenek a nadályért a méltóságos urak. És ha ez nem lenne elég, akkor a végére még ugyanott kipattant egy egészen tudatos csaliváltást követően gumihalra is egy halacska.

Ehjdejónap volt!

A peca összehozza a népeket! Most szólj hozzá!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s